Nationaal Onderhoudsplan

NOP VvE beheer is een activiteit van Workstream B.V./Nationaal OnderhoudsPlan. Wij voeren een unieke dienstverlening voor Verenigingen van Eigenaren (VvE). NOP voert voor VvE’s het beheer, onderhoud en energiebeleid uit. NOP kan voor u dus het totale VvE beheer uitvoeren. U heeft altijd te maken met slechts één organisatie die alle expertise in huis heeft en waar u eenvoudig mee kunt communiceren.

Meerjaren onderhoudsplan

Het meerjaren onderhoudsplan (MJOP) is één van onze belangrijkste vormen van VvE dienstverlenging. NOP kan voor u een compleet onderhoudsplan opstellen voor meerdere jaren. Zo weet u precies wanneer er onderhoud aan uw pand dient te worden uitgevoerd, welke consequenties hieraan verbonden zijn en hoeveel het u gaat kosten. Doordat NOP voor u een duidelijk en gedetailleerd overzicht opstelt, komt u niet voor verrassingen te staan en weet u altijd waar u aan toe bent.

Meer informatie over Nationaal Onderhoudsplan

Wilt u meer weten over het meerjaren onderhoudsplan of wilt u meer informatie over de dienstverlening van NOP, neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier op deze website invullen of direct telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 085 8000 610