Referenties

H. G. Leeferink, garagehouder.
Onze VvE is gevestigd in een bijzonder gebouw waarin woningen en een bedrijf zijn gevestigd. Het ligt in een uitbreidingsgebied en de gemeente wilde er ook nog eens een monument van maken. Als VvE wilden we dit niet en hadden een totaal andere visie als de gemeente.
NOP VvE-beheer heeft voor ons de juridische procedures gevoerd die nodig waren om ons gelijk te krijgen. Dit was niet eenvoudig maar we hebben in rechtszaken alles gewonnen wat er te winnen viel.
Ik kan Nop VvE-beheer dan ook van harte aanbevelen.

G. Postma, huisarts.
Ons medisch centrum is onderdeel van een VvE. Op de begane grond zitten wij als huisartsen maar ook een tandarts, een apotheek en een fysiotherapie zijn onderdeel van ons centrum. Op de verdiepingen zijn woningen gesitueerd.
Met name het technisch beheer komt bij ons heel precies. Als er onderhoud moet worden uitgevoerd of er zijn reparaties dan mogen onze patiënten daar geen last van hebben. Ook moeten we te allen tijde goed bereikbaar blijven.
Wij hebben alle werkzaamheden en het bestuur van onze VvE uitbesteed aan NOP VvE-beheer. De mensen van NOP doen dit naar volle tevredenheid.

H. Luchies, directeur van de “Witte Wieven”
Ik leerde Jan Baars van NOP VvE-beheer kennen als bestuurslid van VvE De witte berken. Het was direct opvallend hoe gedreven en kundig hij zijn werkzaamheden uitvoert. Daarbij is Jan heel communicatief en toegankelijk. Uit ervaring weet ik dat dit niet altijd vanzelfsprekend is voor technische mensen.
Inmiddels ben ik eigenaar van de “Witte Wieven Zwiep”. Daar onze accommodatie enerzijds een authentieke uitstraling moet hebben terwijl het anderzijds technisch perfect in orde moet zijn, is het onderhoud niet altijd eenvoudig.
Ook voor dit deel van ons werk is Jan Baars een gewaardeerd adviseur en organisator.