VvE beheer oud

VVE beheer Doetinchem is gespecialiseerd in allerlei soorten dienstverlening die komen kijken bij het beheer van de VvE. U kunt het VvE beheer betrouwbaar en professioneel uitbesteden aan Nationaal Onderhoudsplan in Doetinchem. Wij maken gebruik van één persoonlijk aanspreekpunt voor alle soorten dienstverlening. VvE beheer bestaat uit drie verschillende aspecten, te weten bestuurlijk beheer, beheer van financiële administratie en het technisch beheer.

Bestuurlijk beheer
Wij nemen graag het bestuurlijk VvE beheer voor u uit handen. Wij hebben bij het bestuurlijk VvE beheer een adviesrol naar het bestuur van de Vereniging van Eigenaren. Als bestuurder weet u dat er veel verantwoordelijkheid ligt bij het bestuurlijk beheer en dat er een brede kennis nodig is. Doordat wij experts op allerlei verschillende gebieden kunnen inzetten, zijn wij in staat om u te ondersteunen en te ontlasten van allerlei ingewikkelde kwesties. Op het gebied van bestuurlijk beheer kunnen wij taken voor u uitvoeren zoals, het organiseren en leiden van de algemene ledenvergadering (ALV), er voor zorgen dat de de besluiten van de ALV professioneel worden uitgevoerd, afsluiten en bewaken voor bepaalde verzekeringen en behandelen van eventuele schadeclaims.

Financiële administratie
Op het gebied van financiën en administratie kunnen wij een aantal belangrijke taken voor u uit handen nemen. Een verantwoorde en inzichtelijke administratie en financiële planning is bij VvE beheer erg belangrijk. Dit zorgt voor rust en duidelijkheid. De taken die wij uitvoeren omtrent financieel beheer zijn onder andere het incasseren van de servicekosten, het voeren van een actuele en inzichtelijke administratie, debiteuren bewaking en het opstellen van een exploitatierekening, balans en begroting.

Technisch beheer
Uw moet er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat uw pand goed wordt onderhouden. De staat van het onderhoud is namelijk in belangrijke mate bepalend voor de waarde van het gebouw. Dat is de reden dat wij ook het technische VvE beheer op een professionele wijze van u kunnen overnemen. Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen u graag op dit gebied. Wij kunnen voor u een onderhoudsplan opstellen en uitvoeren, serviceonderhoud uitvoeren, klachten afhandelen, kwaliteitscontroles uitvoeren en de schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes verzorgen.

Ontvang meer informatie
Naast alle genoemde aspecten die wij voor u kunnen realiseren, hebben wij nog veel meer expertise in huis op het gebied van VvE beheer en onderzoeken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Als u graag meer informatie wilt over het VvE beheer kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier op deze website in te vullen of ons telefonisch te benaderen via telefoonnummer: 0314-361749.