De VvE dienstverlening is bij VVE beheer Doetinchem in goede handen. Wij kunnen een eenmalige klus voor uw VvE uitvoeren, maar u kunt bij ons ook een abonnement op maat afsluiten voor VvE dienstverlening.

Diverse abonnementsvormen

Doordat wij VvE dienstverlening op allerlei gebieden voor u kunnen realiseren, hebben wij een aantal abonnementsvormen samengesteld. Een abonnement bestaat uit een pakket naar keuze die u zelf kunt aanvullen met diensten die u graag door ons wilt laten uitvoeren. Uiteraard kunnen wij u adviseren en gezamenlijk bekijken welke aspecten van VvE dienstverlening wij van u het best kunnen overnemen.

Goedkoop en betrouwbaar

Onze VvE dienstverlening hanteert scherpe prijzen. Doordat wij veel ervaring hebben, weten wij voor u altijd de beste en goedkoopste oplossing toe te passen. Of het nu gaat om administratieve werkzaamheden, het toepassen van onderhoud of het uitvoeren van bestuurlijke taken, bij ons bent u altijd zeker dat het professioneel en goedkoop wordt gedaan. De abonnementen die wij aanbieden zijn op maat voor u samengesteld, waardoor u alleen betaalt voor zaken die u goed geregeld wilt hebben.

Onderhoudsplan

Onderhoud is een belangrijke vorm van VvE dienstverlening. Het efficiënt toepassen van onderhoud aan uw pand begint bij een duidelijk onderhoudsplan. Wij zijn in staat om een duidelijk en overzichtelijk onderhoudsplan voor meerdere jaren voor u samen te stellen. Door middel van deze meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) heeft u altijd een duidelijk overzicht in de onderhoudskosten en wanneer het onderhoud plaatsvindt. Op deze manier weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

Meer informatie over de VvE dienstverlening

Indien u meer wilt weten over de verschillende vormen van onze VvE dienstverlening, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier op deze website in te vullen. Wij maken graag een afspraak met u om een VvE dienstverlening abonnement op maat voor u samen te stellen.