Nog grote stappen te zetten voor energieneutraal Nederland

“We moeten met energiebesparing vooral door op de ingeslagen weg, maar wel in hoger tempo.” Die conclusie trekt Bouwend Nederland-voorzitter Maxime Verhagen uit de Nationale Energieverkenning 2015, die afgelopen oktober verscheen.

Het kabinet, gemeenten, installateurs en bouwbedrijven moeten dat samen verbeteren. Het is namelijk nog lang niet voor iedereen financieel haalbaar om z’n huis onderhanden te laten nemen. De miljardeninvesteringen van particulieren blijven dan ook nog uit. We hebben het over een opgave met een enorme omvang Generic accutane Online canada.

Lees meer..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *